Wielerpodcasts

Wielerpodcasts zijn hot! Anno 2020 heeft het medium podcast een enorme vlucht gekregen en het aanbod van wielerpodcasts, natuurlijk een echte niche, is groter dan ooit! Op deze pagina presenteren wij van Wieler-Koers.nl een overzicht met de leukste wielerpodcasts!

Live Slow Ride Fast * – Was ’t niet Joop! die zei: “De fiets, de fiets, en verder niets”? Nou, niet voor Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Zij gaan verder! Het leven óp, maar vooral ook naast de fiets. Één van onze favorieten!

Het is Koers – een podcast over wielrennen met Thijs Zonneveld, Thomas Dekker en Hidde van Warmerdam.

De Rode Lantaarn – Een podcast voor wielerkijkers. Met voor- en nabeschouwingen, interviews en gezelligheid. Hosts: Tim de Gier, Willem Dudok en Jonne Seriese.

Sporza Podcast – De volledige uitzending van Extra Time koers terug te luisteren, on demand met audio! Leuk als je de uitzending hebt gemist, wel jammer dat je de (mooie) beelden via de podcast natuurlijk mist.

El Tarangu – Een zesdelige podcast reeks waarin AudioCollectief SCHIK op zoek gaat naar een man die eigenlijk in zijn graf hoorde te liggen. Aanrader!