Fietskleding

Fiets jij zelf veel en heb jij de behoefte aan tips voor fietskleding? Op Wieler-Koers.nl schrijven wij naast voorbeschouwingen voor grotere rondes, zoals de Tour de France 2021, ook graag over het leven op en naast de fiets. Zo geven wij jou graag een overzicht met de beste wielerpodcasts en de leukste wielerdocumentaires om te bekijken. Daarbij zullen we ook verder in gaan op de beste racefietsen, welke gravelbikes wij aanraden en geven wij je een overzicht met tips voor wielerkleding per seizoen. In dit artikel gaan we in op het grote aanbod fietskleding!

Aanbod fietskleding

Anno 2021 zijn er tal van webshops waar jij een paar muisklikken verwijderd bent van je nieuwe set aan outfits! Voor jij je duikt op het aanbod fietskleding, is het goed om een aantal basiselementen te begrijpen – zodat je gerichter op zoek kan gaan naar wat je echt nodig zal hebben. Daarbij geven wij je graag nog mee: shop local. Natuurlijk, er zijn genoeg grote ketens (vaak online-only) die veel voor weinig aanbieden, maar gun ook de lokale racefietsenmaker om de hoek zijn bonus!

Voor altijd gesoigneerd koersen met de knappe items van LSRF.cc

Wij beginnen met één van onze favorieten: Live Slow Ride Fast, van de heren Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Wat er is toch geen betere promo voor je website als de podcastopener met “Yoo, Hossel Dennis hier, van LSRF.cc”? Zelf rijden wij in de winter graag rond in de Gabba van de heren Ten Dam en Bolt en ook de Deep Winter Tights – de warme en lange koersbroek – is de investering meer dan waard.

Bumperrrrr: je fietspet scoren bij de heren van Tweewielers

Ben jij ook zo fan van de podcast Tweewielers van Herman “de Schermman” en Martijn Hendriks? En sta jij ook te popelen om rond te draaien met zo’n hippe BUMPER wielerpetje? Goed nieuws, want de leukste wielerpetjes zijn weer voorradig. Dus scoor ze snel!

Damesfietskleding

Ben jij op zoek naar specifieke tips voor dames fietskleding? Kijk dan hier op de blog van Ingeklikt met de leukste verhalen en de beste tips voor fietskleding dames en stap op je fiets in een vertrouwelijke, kleurrijke wieleroutfit die je zelfvertrouwen geeft!